Erilahendused

Õhtulehes erilahenduste tegemisel piire pole, võimalik on teostada ka lahendusi, mis esialgu võimatud tunduvad. Allpool on välja toodud näiteid, mis valmisid koostöös erinevate klientidega.

Videoprojektid

Koostöös Õhtulehe videoproduktsiooni meeskonnaga valmivad kõrgkvaliteedilised videod, mis on ideaalne vaheldus tavalisele sisuturundusartiklile.

Mängud

HTML5 mängud Õhtulehe veebis on ideaalne alternatiiv tavalisele bännerile, kaasates kasutajaid läbi interaktiivsete lahenduste.

Ideed

Erilahendused, mis pole veel teostuseni jõudnud või mõtted mida tahaksite ellu viia.

Videoprojektid

Kingitus.ee

Õhtuleht ja Kingitus.ee läksid Tallinna tänavatele, et uurida, kui palju on eestimaalastes seiklushimu ja julgust. Eesmärk oli leida inimesed, kes oleksid nõus kohe ja praegu minema langevarjuhüpet tegema või paraplaaniga lendama.

Videot vaata siit »

 

"Toidutare Grillikool"

Videoprojekt, mille eesmärk on õpetada lugejatele keerulisi asju lihtsasti valmistama. Sponsorina oli erinevatel ettevõtetel võimalus projektis osaleda ning läbi selle enda tooteid turundada.

Videot vaata siit »

 

„Kiirkasiino vs staarid“

Avajaos läksid BMW-dega rallima muusikud Koit Toome ja Jaagup Kreem. Sõidu juures oli aga üks eriti tore nüanss – kes võitis, sai valida, millisele heategevusele Kiirkasiino 500 eurot annetab.

Videot vaata siit »

Mängud

HTML mäng Õhtulehe veebi pagebreaki pinnal, kus inimesed püüavad erinevaid Abestocki tooteid ostukorvi ning mängu lõppedes tuleb ekraanile teade: "Ostukorvi jäi poolikuks, mine vali ülejäänud tooted abestocki e-poest!".

Link mängule »

 

HTML mäng Õhtulehe veebi sisubänneri pinnal, kus inimesed saavad proovida auto parandamist ning mängu lõppedes tuleb ekraanile teade: "Kui vajad usaldusväärset asjatundjat autode parandusel, siis võta meiega ühendust." Suunates seejärel kliendid Forss kodulehele.

Link mängule »

 

HTML mäng Õhtulehe veebi pagebreaki pinnal, kus inimesed saavad katsetada digilehma lüpsmist ning mängu lõppedes tuleb ekraanile teade: "Anna panus Andre Farmi piima- ja juustutööstusse ning investeeri digilehma" mis juhatab kliendi nft-sid soetama.

Link mängule »

Ideed

Kui soovite enda ettevõtte jaoks personaalset erilahendust luua, siis võtke ühendust [email protected] ning leiame just teie jaoks sobivaima lahenduse.

 

Kataloog Õhtulehe veebis, kuhu on koondatud kõik kliendi sooduspakkumised. Kataloogi pakkumised roteeruvad Õhtulehe veebi avalehe sisuturunduspinnal.

 

Loosiratas Õhtulehe veebi pagebreaki pinnal, mida lugejad saavad keerutada ning tänu sellele neil on võimalus võita auhindu või soodustust järgmiselt ostult.

 

Mäng, kus inimestel on võimalus katsetada näiteks kuidas tuppa sobiks uus voodi, majale uus värv või hoopis vannituppa uued plaadid.